banner

Wedstrijden

De agenda van de wedstrijden staat bij agenda en op startlijsten.nl

Meestal kun je 2 proeven per wedstrijd rijden. Tijdens de dressuurwedstrijden start je in groepjes van 2 of 3 zodat je tussen je proeven 5 tot 10 minuten hebt. Controleer de startlijst op de zaterdag voor de wedstrijd voor de juiste starttijden.

Je kunt je inschrijven voor een wedstrijd via mijn KNHS

Op wedstrijddagen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06 13478327. Wil je ons op andere dagen bereiken, stuur dan een mail naar info@RVMarcroix.nl.

voor het adres en de routebeschrijving zie Routebeschrijving.

Let op: gewijzigde toegangsregeling Kazerne

Rijvereniging Marcroix bevindt zich op de Bernhardkazerne in Amersfoort. De kazerne wordt beveiligd door een toegangspoort waar je je moet legitimeren en een toegangspas krijgt.

Recent zijn beveiligingsmaatregelen op alle kazernes in Nederland fors aangescherpt. Het gevolg is dat je alleen onder escorte van een geautoriseerd persoon van de poort naar het wedstrijdterrein en terug mag.
Op wedstrijddagen zorgen wij voor een pendeldienst elk het kwartier (.00 / .15 / .30 / .45) van en naar de poort. De eerste pendeldienst gaat 5 kwartier voor aanvang van de wedstrijd. De laatste na de prijsuitreiking van de laatste rubriek. Voor spoedgevallen zijn wij op de wedstrijddag bereikbaar op telefoonnummer 06 13478327