banner

Routebeschrijving

Let op: gewijzigde toegangsregeling Kazerne

Rijvereniging Marcroix bevindt zich op de Bernhardkazerne in Amersfoort. De kazerne wordt beveiligd door een toegangspoort waar je je moet legitimeren en een toegangspas krijgt. Toegang tot de kazerne is alleen mogelijk met de fiets of per auto.

Recent zijn beveiligingsmaatregelen op alle kazernes in Nederland fors aangescherpt. Het gevolg is dat je alleen onder escorte van een geautoriseerd persoon van de poort naar het wedstrijdterrein en terug mag.
Op wedstrijddagen zorgen wij voor een pendeldienst om het kwartier (.00 / .15 / .30 / .45) van en naar de poort. De eerste pendeldienst gaat 5 kwartier voor aanvang van de wedstrijd. De laatste na de prijsuitreiking van de laatste rubriek. Voor spoedgevallen zijn wij op de wedstrijddag bereikbaar op telefoonnummer 06 13478327

Bernardkazerne / RV Marcroix
Barchman Wuytierslaan 198
3818 LN Amersfoort

http://maps-generator.com/

Let op: navigatiesystemen geven het laatste deel van de route verkeerd aan.

Je bereikt RVM door het volgen van de borden richting "AMERSFOORT - DIERENTUIN":

A28 / Stichtse Rotonde
Vanaf de A28 (Stichtse Rotonde) voor de spoorwegovergang links voorsorteren, richting het Cavaleriemuseum; Daarna bij de beveiliging melden.

Route 1

A1 / N199 / vanaf Dierentuin
Komend vanuit de richting dierentuin ga je over het spoor direct rechts, richting het Cavaleriemuseum. Daarna bij de beveiliging melden.

Route 2

Melden bij de beveiliging van de Bernardkazerne.

Route 3